Hvorfor falder interessen for EU-Parlamentet på Google?

Jeg lavede for sjov skyld en søgning på Google Trends for, hvor ofte der søges efter EU-Parlamentet på Google. Der har naturligvis været et boost omkring EP-valget. Men derudover er tendensen tilsyneladende faldende.

Hvorfor? Har du et bud? Jeg er selv blank, for min opfattelse er, at folk efterhånden ved mere og mere om EU – selv om der stadig er mange, der ikke ved noget som helst. Jeg havde troet, at tendensen ville gå i den anden retning.

Derudover søgte jeg på “EU-politik”. Det har mange tilsyneladende søgt efter i maj måned i år. Måske har der været en opgave i folkeskolen om netop EU-politik – sikkert i forbindelse med EU-formandskabet. Det er mit bud. Samme gæt giver jeg på stigningen i antallet af folk, der søgte efter “EU-parlamentariker” .

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Switch to our mobile site